ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre noi
Servicii
Proiecte
Informații Utile
Contact

Restricții

 

     Restricțiile programate pentru efectuarea unor lucrări de reparații planificate sau pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare, modernizare sau extindere a sistemului de alimentare cu apă potabilă se anunță în presa locală scrisă și în mediul online. De asemenea, aceste restricții planificate sunt postate pe site-ul societății noastre, www.asvj.ro.

     În situația producerii unor defecțiuni accidentale, care nu pot fi previzionate în timp și nu pot fi previzionate nici implicațiile acestora, este firesc ca acestea să fie anunțate populației numai după producerea lor. Mijloacele de comunicare în masă din presa scrisă și audiovizuală pot publica anunțurile noastre de interes public, doar în situația în care solicităm acest lucru cu cel puțin 24 de ore înainte, printr-o adresă scrisă. Ca urmare, restricțiile care se efectuează în urma unor avarii sunt anunțate numai prin postare pe site-ul societății noastre www.asvj.ro.

     Legătura telefonică cu Dispeceratul Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroșani se poate realiza prin rețeaua Romtelecom formând numărul 0254.541.861, rețeaua Vodafone formând numărul 0354.108.203 sau prin telefonie mobilă formând numerele 0766.068,152. Menționăm că, formând oricare din cele trei numere, sunteți prevenit printr-un mesaj că toate convorbirile sunt înregistrate, în vederea gestionării eficiente a reclamațiilor la nivelul societății și pentru îmbunătățirea serviciilor prestate de societatea noastră. Pentru a continua apelul telefonic este necesar să apăsați tasta 1, după care va răspunde inginerul de sistem de la Dispecerat și va prelua sesizarea Dumneavoastră.

Format: yyyy-mm-dd (ex: 2012-08-31)


Nu exista restrictii in vigoare.
Nu exista restrictii in vigoare.
Nu exista restrictii in vigoare.
Nu exista restrictii in vigoare.
Nu exista restrictii in vigoare.
Nu exista restrictii in vigoare.


Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE

Fonduri UE