ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre noi
Servicii
Proiecte
Informații Utile
Contact
RESTRICTII: Localitate: LUPENI Intre orele: 10:30 - 14:30 Zona: Cartier Stefan; 

Mesaje clienți 

 

       Întrucât dorim să mergem înainte, să ţinem pas cu noile tehnologii din ziua de astăzi şi să avem o legatură mult mai strânsă şi mai bună cu clienţii noştri am început să dezvoltăm un website care să încerce să vă apropie de noi prin prezentarea multor informaţii utile despre societatea noastră şi nu numai.

      Pentru acest lucru am creat mai multe metode de a ne contacta şi de a ne împărtăşi ideile dumneavoastră. Astfel, aveţi la dispoziţie: 

Dispecerat:

     Semnalarea problemelor la rețeaua de apă sau de canalizare (lipsă apă rece sau presiune redusă la robinet, apa rece este tulbure, branşamentul este defect, conductă spartă, canal înfundat, lipsa capacelor de canal, etc), se face tot la numerele de telefon: 0254.541861;  0354.108203 sau  0766.068152   Dispeceratul Apa Serv Valea Jiului S.A. (program non-stop).

Sesizări:

  • Ne puteți semnala aspecte legate de funcționarea serviciilor de apă și canalizare sau solicita informații despre facturi, consumuri etc și în scris prin formularul dedicat de contact de pe www.asvj.ro „Sesizează o problemă”;
  • Solicitările anonime sau acelea care nu conțin datele de identificare se clasează, conform legislației aplicabile (Ordonanța nr.27/30.01.2002);
  • Sesizări ANPC, Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Hunedoara - clic aici
  • Sesizări ANPC SAL/SOL - clic aici

Secţiunea dedicată clienţilor pentru vizualizarea facturilor şi plata online.

De asemenea, site-ul nostru va încerca să vă prezinte ultimele noutăţi şi informaţii din cadrul societăţii, încercând să vă ţină la curent cu tot ce se întâmplă legat de relaţia societăţii noastre cu dumneavoastră.

Fiind în continuă dezvoltare acest site va rugăm să reveniţi periodic pentru a afla ultimele noutăţi.

Pentru că ținem la clienții noștri, vrem să avem cunoștință de orice problemă, sugestie sau informație din partea acestora, astfel am pus la îndemâna acestora un formular de contact on-line.

Mesajul dumneavoastră va fi recepționat de personalul nostru și în cel mai scurt timp posibil veți primi un răspuns.

 

Vă rugăm completați câmpurile de mai jos cu cât mai multe informații!!!

 

Numele si prenumele
Localitatea
Numar
Bloc
Telefon
Subiect
Codul clientului
Strada
Scara
Apartament
Email
Subiectul (daca este Altul)
Mesajul
Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE