ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre noi
Servicii
Proiecte
Informații Utile
Contact
RESTRICTII: Localitate: ANINOASA Intre orele: 09:00 - 13:00 Zona: Strazile;Libertatii, Republicii,Horea, Simion Barnitiu, M.Sadoveanu,M.Eminescu, Bucuresti, Ghe. Lazar; 

Informare 

Apa Serv Valea Jiului  S.A. PETROȘANI

 

     În vederea execuţiei lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului) - 2014-2020” - pentru contractul de lucrări ” VJ-CL-04 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila ”, vă comunicăm că în perioada 04.10.2021-18.10.2021,  se va închide circulația pe strada 22 Decembrie pe tronsonul cuprins între Centrul de vaccinare Petrila până în zona BL.10, deoarece se vor executa lucrări pe acest tronson din cadrul proiectului.

    Semnalizarea rutieră va fi făcută în conformitate cu normativele în vigoare și cu managementul  de trafic aprobat pentru acest proiect, circulația urmând a se desfășura pe rutele ocolitoare existente în zonă.

    Menționăm că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila.

 

Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și vă informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor noștri.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

 

Biroul de presă  Apa Serv Valea Jiului  S.A. Petroșani

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE

Fonduri UE