ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
Relația cu presa
RESTRICTII: Localitate: VULCAN Intre orele: 09:00 - 13:00 Zona: Cartier Sohodol; Localitate: PETROSANI Intre orele: 08:30 - 14:30 Zona: Cartier Carpati,Piata Agroalimentara,Scoala Generala I.G.Duca,str.1 Decembrie 1918 de la blocurile 92 la 118,str.Gen Dragalina,str.St.O.Iosif partial; 

 

Cupa Apa Serv la tenis de câmp - Editia a II-a  și-a desemnat câștigătorii

 

   Săptămâna aceasta a adus pentru iubitorii de sport din cadrul echipei de salariați ai Apa Serv Valea Jiului Petroşani, posibilitatea de a-și testa abilitățile pe terenul de tenis de câmp, odată cu organizarea ediţiei a II-a a Cupei Apa Serv la tenis de câmp, eveniment sportiv realizat de Apa Serv în colaborare cu Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Petroșani.

   Prin implicarea organizatorilor de la Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Petroșani, a profesorilor Lupşanic Alexandru Sebastian şi Boghian Alexandru, împreună cu directorul Medveschi Vasile, care au dat o mână de ajutor salariaților de la Apa Serv care au participat la această competiţie, evenimentul a avut o notă de sportivitate aparte, mai ales dacă avem în vedere faptul că pentru mulţi dintre participanți a fost pentru prima dată când au ţinut o rachetă de tenis în mână.

   La startul competitiei s-au înscris un numar de 51 de persoane, respectiv 29 băieţi şi 22 fete, cu toții angajaţi din cadrul Apa Serv Petroşani, aceştia fiind susţinuţi frenetic de inimoşii suporteri prezenţi în tribune pe toata durata competiţiei, desfăşurată desigur în afara orelor de program.

  Meciurile s-au disputat pe terenurile de tenis din incinta bazei Clubului Sportiv Școlar (CSȘ) Petroșani, specialiștii evaluându-le ca fiind extrem de echlibrate, semifinalele şi finalele fiind considerate de-a dreptul “dramatice”.

  La finalul tuturor meciurilor de tenis desfășurate, clasamentul Cupei Apa Serv editia a II-a arată în felul următor:

La FETE:

Locul I – Hebel Ecaterina
Locul II – Navlea Viorica
Locul III – Gomoi Gabriela
Locul III – Mariana Popa

La BĂIEŢI:

Locul I – Niţă Cristian
Locul II – Cazan Cristian
Locul III – Săulescu Daniel
Locul III – Florin Donisă

   Acest eveniment a făcut parte din suita programelor de team building derulate în mod constant la Apa Serv Valea Jiului, pentru a consolida relațiile colegiale între salariați. După campionatul de tenis, în perioada următoare, sunt programate deja și alte competiţii sportive în cadrul programelor de team building de la Apa Serv,  printre care amintim: Ediția a II-a a Cupei Apa Serv la fotbal sau prima ediție a campionatelor de badminton şi tenis de masă.

  

Birou Presă  Apa Serv Valea Jiului Petroşani

 

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE