ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
RESTRICTII: Localitate: URICANI Intre orele: 15:00 - 18:00 Zona: Str. Progresul, str. Teilor; Localitate: LUPENI Intre orele: 10:15 - 15:30 Zona: Strada Barbateni si B-dul Pacii; Localitate: PETROSANI Intre orele: 08:00 - 14:00 Zona: Cartierul Dimitrov;  COMUNICATE: Informare Apa Serv privind lucrările programate de către constructor, în perioada 22-26 aprilie 2019, în zona Petrosani Nord şi Petroşani Sud; 

Apa Serv Valea Jiului / Premii pentru angajații lunii mai

 

    Conducerea Apa Serv Valea Jiului i-a premiat astăzi, în cadrul unei festivități care a avut loc în sala ”Nicolae Sădean” de la sediul central al societății, pe cei mai buni salariați din luna mai. Numele acestora a fost decis în urma evaluărilor pe care echipa managerială le face, în mod constant, asupra activității fiecărui angajat în parte.

     Astfel, în calitate de angajați ai lunii mai – titlu ce reflectă munca depusă în cadrul operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului – au fost desemnați următorii salariați:

  • Florentina Elena Kallos - organizator relaţii în cadrul Serviciului Secretariat Administrativ Consiliere
  • Sorin Vasile Mureşan - conducător auto în cadrul Sectorului Utilaje şi Transport
  • Marius Silviu Gîngu - inginer în cadrul Staţiei de Tratare a Apei de la Valea de Peşti

    Conform aceluiași proiect de stimulare a forței de muncă, conducerea Apa Serv Valea Jiului i-a premiat și pe membrii celui mai bun colectiv al lunii mai 2018 din cadrul societății. Acesta a fost desemnat colectivul Sectorului Utilaje-Transport din cadrul Apa Serv Valea Jiului, colectiv format din: Aurel Ciurea, Dumitru Bărbuți,  Vasile Chirvasă, Ioan Roșu, Fănel Rusu, Victor Albeanu, Dănuț Bogneriuc, Nicolae Catrina, Levente Denes, Costel Dima, Sorin Tiberiu Dumitru , Ovidiu Nicolae Fortuna, Nicolae Petru Gălățan, Florin Ignat, Izvorel Marc, Gheorghe Mitroi, Vasile Sorin Mureșan, Sebastian Ion Neagu, Stelian Popescu, Constantn Pripici,Elvis Ionel Suditoiu, Victor Nicolae Toma, Mihail Czismadia, Cosmin Adrian Deneș, Ion Claudiu Ionel, Vali Ignat, Dănuț Ciorogaru, Andrei Sebastian Iacob, Grigore Băran, Ioan Moraru, Ion Gabriel Ciocârlie, Ileana Ignat. 

    ”Țin să-i felicit pe colegii noștri, așa cum am făcut-o și la festivitatea de la sediu, unde celor mai buni salariați ai lunii mai le-am oferit o diplomă de merit și o primă financiară, în semn de apreciere pentru activitatea lor constantă de zi cu zi, o activitate apreciată nu doar de noi, ci și de colegii din colectivul Apa Serv. De pe acum sunt convins că pentru toți colegii noștri, devotamentul și conștiinciozitatea cu care abordează fiecare zi de muncă este un lucru firesc și, tocmai de aceea, premiile pe care noi le-am insituit pentru ai recompensa  pe cei mai buni angajați, nu mai sunt un scop în sine pentru colegii noștri, dar reprezintă un motiv de mândrie pentru laureați și un exemplu pentru fiecare dintre noi”, a declarat Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.

 

Birou Presă  Apa Serv Valea Jiului Petroşani

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE