ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
Relația cu presa

Acțiune socială întreprinsă de angajați ai Apa Serv Valea Jiului

  

    Mai mulți salariați ai operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, Apa Serv, în frunte cu directorul general Costel Avram și echipa de conducere a  Apa Serv Valea Jiului SA  Petroșani, au fost prezenți astăzi la Centrul social ”Sf. Varvara”din Dărănești-Petroșani.

    Scopul acestei acțiuni de voluntariat a fost acela de a aduce copiilor de la Grădinița Dărănești a Colegiului Național ”Mihai Eminescu” pachete cu dulciuri și cadouri oferite din donații făcute de mai mulți salariați ai societății, în cadrul unor inițiative sociale care vizează implicarea acestora în viața comunității, activități derulate aici de mai mulți ani. 

    ”Continuând tradiția implicării noastre în diverse activități sociale, împreună cu mai mulți colegi de la Apa Serv, oameni nu doar profesioniști în tot ceea ce fac, ci și oameni cu suflet mare, am fost prezenți astăzi la Grădinița de la Dănănești a Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani, un așezământ educațional aflat în centrul social administrat de fundația condusă de părintele Gabriel Bulf. Am avut aici bucuria de a sta de vorbă cu copii frumoși și talentați, care ne-au încântat cu cântece și poezii și pe care, la rândul nostru, i-am răsplătit cu pachete de dulciuri oferite cu drag, din inimă. De fiecare dată când derulăm astfel de activități, și eu dar sunt convins că și colegii mei, așijderea, ne umplem inima cu bucuria de a putea face un bine celor care au nevoie de acesta. De aceea, vom continua să avem astfel de activități și în acest an și le mulțumesc colegilor de la Apa Serv care subscriu și participă la acțiunile noastre sociale și voluntare”, a declarat Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.

    La acțiunea de astăzi au mai participat:

-          Cristian Ionică - șef Departament Producție;

-          Florin Donisă - șef Departament Exploatare;

-          Roxana Benke - șef Departament Economic;

-          Lăcrămioara Drăgoescu - șef Serviciu Resurse Umane;

-          Gabriela Gomoi – şef Birou Secretariat;

-          Alina Pavel – şef Serviciu Comercial;

-          Olariu Dan – şef birou M.I.S.S.M. şi  S.U. ;

-          Hanna Cristian – şef Serviciu Tehnologia Informaţiei;

 

Birou Presă  Apa Serv Valea Jiului Petroşani

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE