ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
Relația cu presa
RESTRICTII: Localitate: PETROSANI Intre orele: 10:30 - 12:30 Zona: Petrosani ,str.Dacia .; 

Informare

      Vă informăm că, în conformitate cu prevederile Contractului Colectiv de Muncă al operatorilor de servicii de apă și de canalizare încheiat la nivel de ramură, ziua de 20 iulie este zi liberă, fiind declarată Ziua Lucrătorului din Serviciile Publice de alimentare cu apă şi de canalizare.

    Cu toate că este o zi nelucrătoare, Apa Serv Valea Jiului Petroşani va asigura în continuare o parte din activitățile pe care le desfășoară în mod curent, respectiv intervenţiile la reţelele de apă şi canalizare, prin echipele de permanenţă în toate localităţile din Valea Jiului.

    Casieriile din toate localităţile Văii Jiului vor fi deschise joi, între orele  9.00-17.00 în timp ce vineri vor avea program normal, între orele 8.00- 17.00. Activitatea de relații cu publicul se va desfășura prin intermediul Dispeceratului Apa Serv, număr de telefon 0254/541861 şi 0354/108203.

 Birou Presă Apa Serv Valea Jiului Petroşani

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE