ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
Relația cu presa
COMUNICATE: Apa Serv Valea Jiului, reconfirmată drept exemplu de bune practici pentru operatorii de apă din România; 

Informare Apa Serv

 

     Din cauza unei defecțiuni apărute pe strada Trandafirilor din Cartierul Bărbăteni al municipiului Lupeni, Apa Serv Valea Jiului informează că va fi necesară impunerea unei restricții majore a apei potabile, pentru ziua de 12 ianuarie 2017.

     Restricția va afecta  cartierele de pe o jumătate din municipiul Lupeni, aceasta fiind absolut necesară în vederea remedierii pierderilor apărute pe tronsonul de aducțiune menționat, având în vedere că din cauza condițiilor meteorologice, această defecțiune poate pune în pericol alimentarea cu apă a întregului cartier Bărbăteni.

     Având în vedere aceste aspecte, conducerea Apa Serv a luat decizia realizării acestei restricții, pentru efectuarea lucrărilor de remediere a defecțiunii semnalate. Restricția va fi aplicată pentru ziua de 12 ianuarie 2017, în condițiile în care evoluția temepraturilor prognozate va face posibilă execuția lucrărilor care se impun. Zona afectată va fi semnalizată corespunzător.

     Rugăm cetățenii din zonă să aibă în vedere situația creată. S.C Apa Serv Valea Jiului S.A Petroşani îşi cere scuze pentru disconfortul creat pe zona de drum respectivă și vă multumeşte pentru întelegere.

 Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului

 

 

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE