ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
Relația cu presa
RESTRICTII: Localitate: PETROSANI Intre orele: 10:30 - 13:00 Zona: Str. 1 Decembrie 1918, b. 97 si 99; 

”Angajatul lunii” de la Apa Serv, din nou la datorie

  

Titlul de angajat al lunii decembrie în cadrul Apa Serv Valea Jiului nu l-a făcut pe unul dintre laureați să se culce pe lauri ci, dimpotrivă, l-a mobilizat pentru a fi la fel de activ și în acțiunile sale de la începutul noului an.

Astfel, instalatorul Claudiu Popa de la Secţia Apă-Canal din Petroşani a participat astăzi la executarea unei lucrări în urma căreia mai multe gospodării din zona Turnului de apă din Cartierul Colonie al municipiului Petroşani nu vor avea probleme legate de alimentarea cu apă potabilă, în ciuda temperaturilor scăzute din această perioadă. În acest sens, în decursul acestei dimineţi, în această zonă, a fost montat un golitor mai mare pe conducta de traversare, fapt care asigură alimentarea fară probleme a caselor din zona respectivă.

Lucrarea a fost executată de o echipă a Apa Serv Valea Jiului sub îndrumarea inginerului Zoltan Benke și a directorului general Costel Avram.

  

Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului 

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE