ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
Relația cu presa
COMUNICATE: Apa Serv Valea Jiului, reconfirmată drept exemplu de bune practici pentru operatorii de apă din România; 

Informare

 

     Temperaturile foarte scăzute din ultima perioadă  dar  şi   anunţarea  Codului Portocaliu ,cresc riscul apariţiei îngheţului pe reţelele de distribuţie a apei potabile dar şi în instalaţiile interioare. Apa Serv Valea Jiului  vă aduce la cunoştiinţă că se intervine cu toate echipele de la fiecare secţie apă canal de pe teritoriul Văii Jiului, la solicitările abonaţilor sau de câte ori o va impune situaţia.

     Apa Serv Valea Jiului vă recomandă să luați măsuri de protejare a instalaţiilor, pentru a evita problemele.

     „Instalaţiile interioare de alimentare cu apă, adică cele aflate după contor, aparţin beneficiarilor, conform legislației în vigoare, care au obligaţia de a le întreţine şi repara.

     Căminul de apometru trebuie protejat, deoarece îngheţul apei din reţelele de distribuţie apare prima oară în căminul de apometru, după care se propagă către branşament şi reţeaua interioară. Abonații trebuie să se asigure că acesta are capacul închis şi nu se infiltrează apa. În cazul în care apometrul îngheaţă, nu trebuie folosită apă fierbinte sau flacără deschisă pentru dezgheţarea aparatului.

     Acolo unde există instalaţii de apă expuse temperaturilor scăzute, acestea trebuie protejate cu materiale termoizolante”

     E posibil ca anumite solicitări pe interior sa sufere întârzieri din cauza volumului mare de sesizări care vin în această perioadă, prioritare fiind situaţiile de pe domeniul public.

 

Eventualele probleme legate de funcţionarea contoarelor sau a serviciului de alimentare cu apă şi canalizare, pot fi semnalate Dispeceratului S.C. APA SERV VALEA JIULIU  S.A la numerele de telefon:
0254.541.861; 0354.108.203, 0725.681.329, 0766.068.152.

 

Birou Presă S.C Apa Serv Valea Jiului S.A Petrosani

 

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE