ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
Relația cu presa
COMUNICATE: Apa Serv Valea Jiului, reconfirmată drept exemplu de bune practici pentru operatorii de apă din România; 

Branșament ilegal la rețeaua de apă descoperit la EM Lonea

  

     Echipa de control a SC Apa Serv Valea Jiului SA a descoperit astăzi, 16.12.2016 un brașament ilegal la rețeaua de apă administrată de operatorul regional al serviciilor de apă și canalizare din Valea Jiului, la Punctul de Lucru Jieț al EM Lonea.

     Acest obiectiv a fost debranșat de la rețeaua de alimentare cu apă, împreună cu alte subunități din cadrul Complexului Energetic Hunedoara, în data de 09.12.2016, ca urmare a refuzului conducerii CEH de a lua o decizie cu privire la plata debitelor restante către Apa Serv Valea Jiului. În acest scop, Apa Serv Valea Jiului a întocmit toate documentațiile și a efectuat toate demersurile necesare, potrivit legii.

     Ca urmare a monitorizării obiectivelor debranșate de la rețea, echipa operativă a SC Apa Serv Valea Jiului a identificat, în cursul zilei de astăzi, 16.12.2016, rebranșarea ilegală la rețeaua de apă a punctului de lucru de la Jieț al EM Lonea.

     Echipa de control a întocmit, la fața locului, o notă de constatare asupra acestei situații și un proces verbal de redebranșare a locației. Urmează că, în baza constatărilor efectuate, să fie realizată o evaluare a prejudiciului creat prin această faptă operatorului regional Apa Serv Valea Jiului, precum și întocmirea documentațiilor aferente depunerii unei plângeri penale cu privire la situația semnalată.

 

 Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE