ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
Relația cu presa
COMUNICATE: Apa Serv Valea Jiului, reconfirmată drept exemplu de bune practici pentru operatorii de apă din România; 

Informare de presă

Petroşani, 04 octombrie 2015

Apa Serv Valea Jiului anunță că restricțiile la apa potabilă din acest weekend au fost generate de  câteva avarii.

Prima avarie a avut loc pe  strada Anghel Saligny - lângă Judecătoria Petroșani.

Avaria menționată, care a afectat inclusiv interiorul Judecătoriei Petroșani, a fost discutată și analizată de echipa managerială a Apa Serv cu reprezentanții Primăriei Petroșani pe întreg parcursul săptămânii.

Apa Serv a primit acceptul de a acționa pe porțiunea ce aparține domeniului public al administrației locale abia în cursul zilei de sâmbătă. Pe cale de consecință, tot sâmbătă a început lucrarea propriu-zisă care a fost încheiată in aceiasi zi in jurul orei 24.00.  În acest caz, echipele APA SERV au intervenit la o conductă spartă, aflată  lângă un stâlp de curent electric. Intervenția a fost dificilă deoarece exista riscul provocării unei alte avarii, de data aceasta de factură electrică dacă s-ar fi dărâmat stâlpul de electricitate. În condițiile date s-a decis anularea conductei vechi și realizarea unor branșamente separate pentru alimentarea celor 8 case care fuseseră afectate de avaria în cauză. 

Cea de-a doua avarie a avut loc în cursul zilei de duminică. Și aceasta a impus restricții la apă potabilă. 

De data aceasta a fost afectat Cartierul Carpați, în zona Aleea Crângului, unde o altă conductă a cedat din  cauza vechimii (în jur 40 ani). Apa potabilă a fost oprită, iar lucrările s-au întins până duminică seara când încă se efectuează diverse intervenții pentru remedierea defecțiunii.

Apa Serv apreciază că situația va reveni la normal și în acest cartier în aproximativ două ore.


Apa Serv Valea Jiului își prezintă scuze pentru disconfortul creat de aceste avarii care sunt independente de activitatea societății noastre.

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE