ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact

Informare  Apa Serv Valea Jiului

  

În vederea execuţiei lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului) - 2014-2020” - pentru  contractul de lucrări ” VJ-CL-04 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila”, vă comunicăm că în perioada 24.03.2021 – 12.04.2021, se va închide circulația în intersecția: strada Dobrești – șosea de centură  Petrila – strada Traian Vuia, cu menținerea circulației pe șoseaua de centură Petrila.

Menționăm că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila.

 

Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și vă informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor noștri.

  

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE