ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
RESTRICTII: Localitate: URICANI Intre orele: 09:00 - 15:30 Zona: Cartierul Bucura; 

Informare Apa Serv Valea Jiului

 

            Ca urmare a cantităților mari de precipitatii din după amiaza aceasta rețeaua de canalizare din municipiul Petroșani a intrat sub presiune afectând o banda de drum pe o lungime de aproximativ 40 de metri de pe DN 66 în zona stadionului.

            În urma verificărilor făcute la fața locului s-a constatat că apa a intrat pe sub covorul asfaltic.


            Odată cu scăderea debitului s-a verificat și rețeaua de canalizare și s-a constatat că este funcțională fiind exclusă surparea sau obturarea ei în zona în care a fost afectat asfaltul.

            Menționăm ca rețeaua de canalizare care a intrat sub presiune face parte din rețeaua publică a municipiului Petroșani și deservește toată zona de centru și de nord a localității funcționând fără probleme majore de peste 40 de ani.

            Apa Serv face eforturi pentru înlăturarea problemelor care au apărut, atât în situația menționată, cât și în alte zone din Valea Jiului. Precizăm totodată că nu este afectată alimentarea cu apă potabilă a locuitorilor din Valea Jiului.

 

 

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE