ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact

 

Informare Apa Serv Valea Jiului Petroşani

 

Pentru siguranța deplină a sistemului de alimentare, si mai ales a calitătii apei potabile,  colegii de la laboratorul de analize vor efectua un număr relevant de teste iar colegii din teren vor asigura manevrele de spălare și amorsare a  conductei magistrale Valea de Pești – Aninoasa,  astfel încât în momentul repunerii în funcționare a sistemului de alimentare cu apă potabilă, aceasta să se facă în conditii optime de presiune și calitate.


Facem precizarea că toate aceste manevre depind de situația din teren și de o serie de factori independenți de voința noastră, motiv pentru care nu putem avansa un reper orar exact cu privire la reluarea serviciului.

Vă asigurăm însă că actionăm cu maximă operativitate și responabilitate astfel încât cetățenii din Valea Jiului să beneficieze cât mai repede posibil de apă potabilă la robinet.

Între timp, Apa Serv va asigură necesarul de apă printr-o  cisternă care se va deplasa pe raza localităților Lupeni și Uricani.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0254/543.144  și 0254/541861

Apa Serv Valea Jiului S.A Petroşani îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi vă multumeşte pentru înțelegere.

  

Birou Presă  Apa Serv Valea Jiului Petroşani

 

 

 

 

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE