ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact

Informare Apa Serv Valea Jiului Petroşani

 

Ca urmare  Codului Roșu Hidrologic din data de 26.06.2020, s-a produs avarierea gravă a sistemului de aducțiune de la Valea de Pești,viitura a distrus aproximativ 100 de metri din conducta de magistrală.

Apa Serv face eforturi pentru restabilirea în parametri a sistemului de alimentare cu apă potabilă din sursa Valea de Pești printr -o rețea de aducțiune secundară, ținând cont deasemenea și de turbiditațile execesive din Lacul de Acumulare de la Valea de  Pesti și de lipsa alimentării cu energie electrică a zonei Valea de Pești.


Apa Serv vă  anuntă furnizarea apei în regim restrictionat dupa cum urmează:

- pentru  localitătile Uricani, Vulcan, Aninoasa – între orele 8-11.

- pentru Lupeni – alimentarea cu apă se poate realiza doar în zonele joase ale localității (zona Parângului, Spital, Primărie), iar pentru celelalte zone ( Bărbăteni, Viitorului, Tineretului, Ștefan) Apa Serv va asigura o cisternă care se va deplasa pe toata raza municipiului Lupeni.

Pentru localitățile din vestul Văii Jiului, Apa Serv încearcă să repună în funcțiune sistemul de alimentare cu apă potabilă la parametri dupa ora 15.00


Apa Serv Valea Jiului, în același timp acționează cu toate utilajele din dotare și cu echipe de intervenție, în  localitățile Aninoasa, Vulcan,  Lupeni și Uricani, în colaborare cu autoritățile locale și comandamentele  pentru situații de urgență,  în vederea limitării efectelor nefaste ale calamităților naturale  care s-au abătut asupra localităților din vestul Văii Jiului.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0254/543.144  și 0254/541861

Apa Serv Valea Jiului S.A Petroşani îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi vă multumeşte pentru înțelegere.

 

Birou Presă  Apa Serv Valea Jiului Petroşani

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE