ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
RESTRICTII: Localitate: ANINOASA Intre orele: 10:30 - 18:30 Zona: str.Libertatii,Republici,Simion Barnutiu,M.Sadoveanu,Bucuresti,Horea; 

Informare Apa Serv Valea Jiului Petroşani

 

     În contextul menținerii Codului Roșu Hidrologic în data de 26.06.2020 până la ora 24:00, care a dus la oprirea Uzinei de Apă Valea de Pești, implicit la oprirea alimentării cu apă potabilă a localităților deservite de aceasta în intervalul orar 10.00-18.00, vă informăm că se încearcă reluarea alimentării cu apă pentru localitățile Uricani, Lupeni, Vulcan și Aninoasa în intervalul orar 18-21, în funcție de evoluția nivelului apei în rezervoarele de înmagazinare.


     Se fac eforturi, în continuare, acestea depinzând de evoluția condițiilor hidro-meteorologice, pentru repornirea Uzinei de Apă Valea de Pești și funcțtionarea  în condiții de  normalitate a serviciului de  alimentarea cu apă potabilă pentru populație.


     În același timp, Apa Serv Valea Jiului acționează cu toate utilajele din dotare și cu echipe de intervenție, în localitățile Aninoasa, Vulcan,  Lupeni și Uricani, în colaborare cu autoritățile locale și comandamentele  pentru situații de urgență,  în vederea limitării efectelor nefaste ale calamităților naturale  care s-au abătut asupra Văii Jiului.


     Utilajele Apa Serv (buldoexcavatoare, combinate, motopompe etc.) și mai mulți muncitori din cadrul secțiilor Apă-Canal din toate localitățile Văii Jiului, sunt raliate efortului comun de înlăturare cât mai rapidă a situațiilor de urgență. 

     Apa Serv Valea Jiului S.A Petroşani îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi vă multumeşte pentru înțelegere.

 

Birou Presă  Apa Serv Valea Jiului Petroşani

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE