ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
RESTRICTII: Localitate: ANINOASA Intre orele: 10:30 - 18:30 Zona: str.Libertatii,Republici,Simion Barnutiu,M.Sadoveanu,Bucuresti,Horea; 

Informare  Apa Serv Valea Jiului

 

    În vederea execuţiei lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului) - 2014-2020” - pentru  contractul de lucrări ”VJ-CL-06 - Reabilitarea retelelor de apă și canalizare Petroșani Nord”, traficul rutier pe str. Vilelor din municipiul Petroşani (intersecție str. 13 Septembrie cu zona din spatele blocului 124 de pe strada 1 Decembrie 1918), va fi închis parțial, pe o perioadă de aproximativ două săptămâni, în funcție de condițiile meteo, începând cu 17.02.2020.

    Menționăm că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petroșani.

 

     Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și vă informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor noștri.

      Vă mulțumim pentru înțelegere.

   

Biroul de presă  Apa Serv Valea Jiului

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE