ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
COMUNICATE: Reluare activitate Laborator de metrologie Apa Serv 18.05.2020; 

Angajații lunii octombrie la Apa Serv Valea Jiului

 

          Se împlinesc deja aproape trei ani de zile, de când la Apa Serv Valea Jiului, fiecare final de lună aduce, odată cu analiza activității fiecărei secții, fiecărui serviciu și fiecărui compartiment din structura organizatorică a operatorului de apă și canalizare din Valea Jiului, premierea celor care s-au evidențiat în activitatea din luna respectivă.

          În urma evaluării personalului salariat al companiei, pentru activitatea din luna octombrie 2019, echipa de management a  Apa Serv Valea Jiului, a decis să acorde titlul de ”Angajat al lunii” următorilor salariați:

  • Deneș Katica Mirela - inginer în cadrul Sectorului Întreținere Reparații
  • Hebel Ecaterina - înginer în cadrul biroului M.I. SSM și SU
  • Cuțui Cristina - contabil în cadrul Serviciului Financiar - Contabilitate

 

          Cei trei premianți au fost felicitați astăzi, în cadrul ședinței operative a conducerii Apa Serv și au primit din partea directorului general însemnele care le atestă calitatea de ”Angajat al lunii”, însoțite de binemeritate  aplauze din partea colegilor.

 

          Tot în cadrul acestui eveniment, devenit deja unul de tradiție la ASVJ, au fost felicitați și premiați și membrii ”Colectivului lunii octombrie”. În urma analizei efectuate în acest scop de conducerea companiei, s-a stabilit ca acest titlu să fie atribuit, pentru activitatea din luna precedentă, colectivului de la Sectorul Întreținere Reparații, a cărui componență nominală este următoarea: Donisă Adrian Claudiu - șef sector, Deneș Katica Mirela, Pop Ovidiu Gabriel, Șoucaliuc Liviu Dumitru, Vagner Cristian Eduard, Angeru Gheorghiță, Alb Cristian, Surupăceanu Dumitru, Muntean Rudolf, Moranciu Gheorghe, Oncescu Florinel Alexandru, Chelaru Vasile, Hoancă Valentin, Popa Ioan.

 

           ”Am avut plăcerea de a-i felicita astăzi pe salariații noștri care s-au remarcat în activitatea din luna octombrie 2019. Suntem foarte mulțumiți că avem astfel de oameni devotați activității lor profesionale, în colectivul Apa Serv Valea Jiului și le mulțumesc tuturor pentru că fac, zi de zi, tot ceea ce trebuie pentru ca, împreună, să ne putem atinge dezideratul nostru: servicii de cea mai bună calitate, 24 de ore din 24, pentru beneficiarii noștri din toată Valea Jiului”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

 

Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului

 

 

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE