ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
RESTRICTII: Localitate: ANINOASA Intre orele: 10:30 - 18:30 Zona: str.Libertatii,Republici,Simion Barnutiu,M.Sadoveanu,Bucuresti,Horea; 

Senior ajuns la vârsta pensionării felicitat de conducerea Apa Serv

 

În cartea de muncă a doamnei Cioica Florica din Aninoasa sunt înscriși mulți ani de muncă. Din anul 1995 la Apa Serv Valea Jiului aceasta a lucrat, neîncetat, numai în cadrul operatorului de apă potabilă și canalizare din Valea Jiului, la Sectorul Aninoasa la Stația de Pompe și Rezervor.


Pentru activitatea sa în cadrul Apa Serv Valea Jiului, în semn de apreciere, conducerea societății i-a organizat o mică festivitate de pensionare, în carul căreia directorul general Cristian Ionică i-a înmânat și o diplomă de merit și un buchet de flori.


”Cu prilejul pensionării, după o viață dăruită muncii, conducerea societății vă dorește atât dumneavoastră, cât și celor pe care-i îndrăgiți, multă sănătate, fericire și să aveți parte de cât mai mulți ani de pensie, însoțiți de satisfacții și bucurii. Vă mulțumim pentru activitatea desfășurată în cadrul societății noastre”, scrie pe diploma înmânată doamnei Cioica Florica de către directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

 

Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE